VarimPivo.cz - Domácí vaření piva, Homebrewing

Fórum pro všechny přátele zlatavého moku a vaření piva.
Právě je pon 30. lis 2020 22:05:13
www.perka.cz - ruční výroba per na zakázku

Přispět na provoz můžete libovolnou částkou na: 1165212014/3030 nebo přes PayPal


https://www.pivovary-braumeister.cz Beer Production Technology Vasepivo.cz Vyrobtesipivo.cz Mr-sladek.cz Pivnitanky.cz SvojePivo.sk

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: skladovani
PříspěvekNapsal: ned 18. lis 2012 20:29:49 
Offline

Registrován: pon 05. lis 2012 18:05:16
Příspěvky: 3
pri jake teplote bych mel skladovat pivo po sekundarnim kvaseni?ve spajzu mam 17,5 stupnu staci to?nebo musim do lednice?


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: skladovani
PříspěvekNapsal: pon 19. lis 2012 7:13:19 
Offline

Registrován: čtv 03. čer 2010 19:47:06
Příspěvky: 269
Bydliště: Vancouver
spodní nebo svrchní kvašení?


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: skladovani
PříspěvekNapsal: pon 19. lis 2012 15:47:13 
Offline

Registrován: pon 05. lis 2012 18:05:16
Příspěvky: 3
v sobotu jsem stocil.kvasil sem svrchne.ted to mam v pokojove teplote ale za tyden bych mel dat do chladu tak nevim zda tech 17.5 stupne staci?kvasil sem koncentrat better brew IPA.


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: skladovani
PříspěvekNapsal: pon 19. lis 2012 15:49:13 
Offline

Registrován: čtv 03. čer 2010 19:47:06
Příspěvky: 269
Bydliště: Vancouver
nech to při pokojové teplotě dokud se lahve nenatlakují (kolem týdne) a pak to dej do chladu


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: skladovani
PříspěvekNapsal: pon 19. lis 2012 16:09:14 
Offline

Registrován: pon 05. lis 2012 18:05:16
Příspěvky: 3
staci tech 17.5 stupne ve spizi nebo to chce vetsi chlad


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: skladovani
PříspěvekNapsal: pon 19. lis 2012 16:31:57 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 13. dub 2011 23:05:04
Příspěvky: 294
Bydliště: Okrouhlá, Boskovice
zabza666 píše:
staci tech 17.5 stupne ve spizi nebo to chce vetsi chlad

Pokud neplánuješ nějakou delší archivaci v řádech roků, bude stačit špajz.


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: skladovani
PříspěvekNapsal: pon 19. lis 2012 19:29:35 
Offline

Registrován: stř 24. srp 2011 20:44:31
Příspěvky: 388
do pol roka sa to pivo nezkazi ani v izbovej teplote a to som mal v lete ine rekordy teplotne. (29)


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Perka.cz - ruční výroba per na zakázku

Na provoz fóra přispěli: martin - www.mikropivovar-skrivanek.cz, Becherman, dapr, BUDDHA, El_, Bambus, DVL, mihal, pinkano - www.pivnirecenze.cz, Žižla, johnmirow, haffo, Bekr, Masakra, tadytomas, petr m, David Janda, Mgr.Ing. Tomáš Horák, Petr Najmon, Radek Šenfeld, Petr Železný, šemík, Dalibor Skala, Petr Broža, Tomáš Navrátil, Pook, Milan Vašák, BEL35, Nio2, miskin, Martin Hromádka, Grádyš, Jaroslav Dobias a Henry. Děkujeme.

Český překlad – phpBB.cz