Ahoj,
prosím o radu zkušenějších vařičů. Začínal jsem s vařením v nerezových hrncích 50l od Berglandu ale s jídlem, respektive s pitím roste chuť

Rozhodl jsem se tedy o postupné rozšiřování na objemy 100l a více, ale narazil jsem na několik technických problémů.
1) V čem vařit? - 100l hrnec od Berglandu mi přijde takový disproporční, co se týče š x v (i když může to být můj subjektivní názor) A je vůbec na takové objemy vhodný? Není už lepší oslovit nějakou kovovýrobu o svaření varny? A pokud ano, tak jakou? Popřípadě je i jiné řešení?
2) Čím ohřívat? - doposud jsem používal hořák MEVA, ale v tomto případě bych musel použít 2 a to mi přijde už nebezpečné kvůli odvětrávání prostor. Topná spirála je asi dost energeticky náročná. Existuje i jiné, cenově dostupné řešení?
Z původního pivovaru použiji nejspíš jen ten 50l Bergland po přidělání topného tělesa jako bojler na vyslazovací vodu a možná čerpadlo Tellarini na vrtačku. Chladič bude potřeba zcela jistě nový deskový (zatím používám nerezový šnek od varia+).
Díky moc všem, za jakoukoliv radu, připomínku, návod či fotky vašich řešení.