Zdravim vespolek

Zkusil jsem "uvarit" prvni pivo z mladinoveho koncentratu Coopers IPA:
- vse dukladne vydesinfikovano - nadoba, michadlo, lahve, ...
- 1.7 kg koncentrat, original kvasnice, 0.5 kg dextroza+ 0.5 kg maltoza, celkovy objem 23l
- rozmichana koncentrat, maltoza, dextroza, priadny rozkvasene kvasnice (prevarena voda, pokojova teplota)
- ulozeno v teplote 22 deg C, uvodni cukr cca 1040
- primarni kvaxesni zacalo cca po 1.5 dnech - bublani kvasne zatky
- kvaseni ustalo az po cca 14 dnech, cukr se ustalil na 1010 - cukr jsem meril az na konci - na zaklade bublani, ktere ustalo po zminenych 14 dnech - neni to dlouho? nemel jsem stocit pivo do lahvi driv?
- po ochutnani byla citit vyrazna chut kvasnic, pivo bylo spise kalnejsi (nebylo cire)
- nalahvovano (hnede PET 1l), pridany drops
- ponechano 5 dni v pokojove teplote
- ulozeno do chaldna 10 deg C na cca 3 tydny
Degustace:
- pivo lahvi je pruhledne / cire, ale po naliti do sklenice se zakali
- chut neni podobna IPA, ktere znam, zcela chybi byt i naznak ovocne chuti - citrusy, cerny rybiz, ...
- chut je horka (spise silnejsi - coz je ok), ale je citis vyraznejsi pachut - jakoby po kvasnicich
- da se to pit, ale je to opravdu velmi vzdalene bezne chute IPA
Nejake napady, co jsem udelal spatne?